joi, 25 august 2011

Autismul –celulele stem si ce trebuie URGENT lumea sa stie.

Dupa cum stiti este vehiculat un program ecologic de dieta pentru vindecarea infectiilor sistemice fungice, virale si bacteriene.
In timp a devenit evident ca programul “Body Ecology” ajuta la vindecarea  mai multor tipuri de probleme fizice.  De fapt, cele mai multe dintre problemele de sanatate  de care suferim in prezent sunt fungice, reprezentand baza….chiar si a cancerului.
Medicii si oamenii de stiinta nu stiu exact de ce copii dezvolta autism, dar statisticile sunt infricosatoare: aproximativ 1 din 150 de copii nascuti este diagnosticat cu autism.
Vindecarea autismului  sau a altor tulburari de dezvoltare care apar in copilarie a devenit o pasiunea in randul doctorilor. Astfel, ei au descoperit ca nutritia si stilul de viata sunt foarte importante au incercat de asemenea, terapii prin care indemnau parintii sa creeze o schimbare majora in stilul de viata al copilului autist.
Terapia cu celule stem este o descoperire binevenita in lupta medicilor care poate imbunatati considerabil  si chiar poate elimina complet autismul din viata copiilor nostri.    
Din acest motiv, am colaborat cu  Dr. Leonard Smith, care impreuna cu inca alti 6 colegi a scris o lucrare stiintifica cu titlul “Stem Cell Therapy for Autism’, (terapia cu celulele stem pentru autism). Dr.Smith si cu mine suntem incantati de cum terapia cu celule stem, programul ‘Body ecology’si unele schimbari minore a stilului de viata pot vindeca copilul cu autism.
Iata ce trebuie sa stiti despre aceste tehnici de varf pentru tratamentul autismului.
Celulele stem si conexiunea cu autismul.
Ce sunt celulele stem?
Celulele stem sunt celule primare care se pot diviza, diferentia si pot deveni orice fel de celula specializata din corpul dumneavoastra. Cele trei tipuri de celule stem sunt: celule stem embrionare, celule stem adulte si celule stem din sangele cordonului ombilical.
Celulele stem embrionare sunt cele mai controversate deoarece ele sunt recoltate din embrionii umani, in timp ce celelalte tipuri celulare pot fi obtinute din tesutul adult sau din cordonul ombilical sau placenta nou-nascutilor si a mamelor lor, fara a-i afecta pe nici unul dintre ei.    
De ce sa folosim celule stem pentru copii cu autism?
Copii cu autism sufera de 2 afectiuni majore:
1.  Hipoperfuzie
2.  Deficienta imunitara
Hipoperfuzia reprezinta scaderea fluxului sangvin la nivel cerebral, ceea ce inseamna ca creierul nu primeste suficient oxigen si nu poate functiona in limite normale.
Odata ce nu ajunge suficient sange la creier, celulele cerebrale se inflameaza si secreta mai mult oxid nitric. Acesta stimuleaza celulele sa primeasca mai mult calciu, care afecteaza mitocondria ( care are functia de generare a energiei la nivel celular). Ca urmare, celulele cerebrale mor din cauza lipsei de hrana.
Disfunctia imunitara la pacientii cu autism se caracterizeaza prin faptul ca sistemul lor imun nu raspunde corespunzator la stimuli. In cazul in care organismul da semnale de ajutor sistemului imun  (cum se intampla in inflamatia creierului), raspunsul imun adecvat si vindecarea ulterioara nu apar in cazul copiilor cu autism.
In schimb, copii cu autism cel mai adesea au un sistem imun suprimat continuu, inflamatie cronica si sufera de raspunsi autoimune.
Un raspuns autoimun apare atunci cand corpul nu isi recunoaste propiile celule si ataca defapt celule bune. Pe lanaga autism bolile autoimune mai cuprind boala Chron si scleroza multipla.
Disfunctia imunitara este foarte evidenta la nivelul tubului gastro-intestinal in cazul copiilor cu autism.
Cele mai frecvente simptome sunt diaree, gaze, balonare, leziuni intestinale si inflamatii ale sistemului gastro-intestinal.
Cercetatorii au descoperit 2 tipuri de celule stem care se adreseaza in mod specific hipoperfuziei si disfunctiei imunitare, care sunt caracteristice copiilor cu autism.

Terapia cu celule stem –Teoria autismului
Dr. Fabio Solano a folosit celule stem CD34+ din sangele cordonului ombilical si celule stem mezenchimale (CSM) ca un tratament de succes in autism.
Celulele stem CD34+ derivate din cordonul ombilical injectate in pacient au imbunatatit fluxul sangvin cerebral , care furnizeaza creierului mai mult oxigen si are ca rezultat imbunatatirea functionarii sistemului nervos central.
Celulele stem mezenchimale sunt folosite pentru a vindeca disfunctiile imunitare la persoanele cu boala Chron si de asemenea, poate suprima inflamatia la copii cu autism.
Folosind aceste doua tipuri de celule stem pot vindeca impreuna atat creierul cat si intestinul  ca un tratamnet unic, care are un mare potential!

3 comentarii:

  1. sa probat acest lucru si unde daca a functionat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Si eu sunt curioasa sa stiu daca a dat rezultate la vreun copil

    RăspundețiȘtergere
  3. Autismul este o tulburare care se manifesta prin deteriorarea prelucrarii informatiilor in creier datorata schimbarii modului in care celulele nervoase se conecteaza.

    Terapiacu celule stem imbunatateste fluxul sanguin si de oxygen de la nivelul creierului. De asemenea, inlocuieste neuronii afectati sau deteriorati, stimuland formarea de noi artere. Aceste celule capata in timp proprietatile celulelor afectate, multiplicandu-se, fapt care are ca rezultat restaurarea materiei albe si a celei cenusii; astfel, simptomele neurologice si capacitatea intelectuala sunt imbunatatite.

    RăspundețiȘtergere